Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Miauti adora Google+
Daca aveti un cont Gmail, aveti deja si un cont Google+. Daca va ganditi la Facebook ca un Ocean Pacific, atunci Google+ este un Ocean Atlantic de Nord, care este mai mic, dar este umplut cu multe alte specii de pesti, creveti si craburi gigantii. G+ este o platforma social media unde acesti "pescari" (oamenii) se alatura pentru a interactiona cu comunitatile despre care sant pasionati.

Deci, la fel ca altii, am vrut sa am cat mai multi adepti posibil. Nimic nu este in neregula cu asta. Un numar uriaș pe langa contul unui utilizator, se numește "Vanity Metrics". Masurile de vanitate conteaza in social media. Sa presupunem ca brand A are "1000" like-uri, impotriva unui brand B asemanator cu "100" like-uri, deci, cu care va veti alatura probabil ?

Inapoi la Google+. Intr-o etapa, adeptii din contul meu nu s-au mutat in ultimii 3 de ani si practic am parasit pe G+ timp de un an intreg. Apoi, in 2015, G + a introdus colectii si comunitati. Prin aderarea la aceste "subgrupuri", postarile mele au fost mult mai vizibile pentru multi fani anime/manga. Deci nu postati doar sub eticheta "Public", alaturati-va unor comunitati (anime/manga) si incepeti colectiile proprii. Si pastrati postarea, comentand si redistribuiti postarile altora. Pasiune + Persistenta = Succes. Aveti nevoie de ambele ingrediente pentru a lucra!

A doua chestie interesata la google+ este numita CONT DE MARCA. Poti sa folosesti anumite servicii Google, cum ar fi Google+ si YouTube cu acest cont pentru a crea o prezenta online. Deci, poti sa gestionezi impreuna un cont de marca folosind propriul cont Google. Nu ai nevoie de un nume de utilizator sau de o parola separata pentru un cont de marca. (A = a1 -> a2 -> a3). Pentru un cont de marca poti sa incluzi ma multi proprietari si mai multe persoane care il gestioneaza.
  • COLECTII - Numai tu poti posta. Altii nu pot.
  • COMUNITATI - Toti cei care sant acceptati pot posta.


Daca aveti o afacere, un brand sau un blog, nu respingeti inca G+. Fiind un produs al Google, ceea ce postati in G+ aduce mai multa greutate decat orice alta platforma social media. Imaginile sant, de asemenea, indexate in cadrul imaginilor Google.

0 comentarii:

Miauti's Manga List

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri